Lacul Invartita din Nucsoara | de vizitat in Arges

lacul invartita-nucsoara-arges
Read Carefully

Romania este o tara frumoasa si plina de locuri frumoase numai bune de vizitat, asa cum este si lacul Invartita din Nucsoara, numai bun de vizitat in Arges

Astazi, va vom prezenta o atractie turistica mai putin cunoscuta, ce se afla in comuna Nucsoara, zona Nucsoarei fiind vestita pentru luptele dizidentilor anticomunism si pentru traseele montane ce pornesc de aici catre Varful Moldoveanu si muntii Fagaras.

lacul invartita-nucsoara-arges 2

Aceasta atractie mai este cunoscuta de oamenii locului si ca Lacul Nucsoara.

Ajuns la lacul Invartita,vei intra intr-o atmosfera nemaipomenita, data de linistea locului, de reflexia cerului si a vegetatiei pe suprafata lacului si poate, vei auzi si clopotele sau slujba religioasa de la biserica de langa lac.

lacul invartita-nucsoara-arges 3

Totodata, daca ai noroc, vei putea da de mancare firimituri de paine ratustelor salbatice de pe lac si pestilor aflati in lac. Din cand in cand poti vedea pasionati de pescuit pe marginea Lacului Nucsoara, incercand sa prinda o prada consistenta, pentru a-si satisface poftele culinare.

lacul invartita-nucsoara-arges

Lacul Nucsoara, este potrivit pentru a petrece o dupa-amiaza in liniste, in natura, departe de zgomotul soselelor si daca tot te afli in Nucsoara, este musai sa vizitezi localnicii, sau macar sa admiri casele vechi, batranesti, vopsite in albastru deschis.

Video cu Lacul Nucsoara

În zona, poți să vizitezi Manastirea Corbii de Piatra si sa asculti legendele spuse de locuitori despre loc.

Te invitam sa vizitezi Nucsoara si imprejurimile acesteia si iti garantam ca nu vei fi dezamagit.

 

 

Facebook Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 TRAVELOO | ALL RIGHTS RESERVED
Top