Vacanțele DIY şi avantajele acestora

Read Carefully

Vacanțele DIY şi avantajele acestora

Vacanțele DIY sau vacanțele Do It Yourself, pe românește vacanța pe cont propriu, sunt pe un trend ascendent în ultimii ani, datorită utilizări din ce în ce mai ușoare a aplicațiilor de smartphone și a platformelor pentru turism online.

Ce presupune o vacanță DIY?

Dacă esti un traveler împătimit și nu ai la dispoziție un buget foarte mare, vacanțele DIY sunt potrivite pentru tine. O astfel de vacanță presupune ca tu să îți rezervi cazarea în destinația de călătorie preferată și zborul către această destinație și să îți realizezi singur planul de vizitat atracții turistice.

Care sunt avantajele unei vacanțe DIY?

În primul rând, nu esti condiționat de pachetele turistice online sau offline, fiind liber să îți alegi după bunul plac perioada de călătorie și orele zborurilor cât și programul zilnic odată ce ai ajuns la destinație. În al doilea rând, dacă este organizată cu atenție, o vacanță DIY te va costa puțin. În al treilea rând trebuie să menționăm că poți evita plata adaosurilor și comisioanelor pe care agențiile de turism le practică.

De ce să rezerv cazare online sau zboruri?

Oferta online cu privire la cazare și zboruri este mult mai vastă. În vreme ce la agențiile de turism poți opta pentru anumite pachete fixe de călătorie, ce includ cazare și avion, ofertele online îți conferă o flexibilitate mult mai mare în alegerea ta, putând să beneficiezi de oferte rapid și fără să pierzi timp prețios.

Care este cel mai bun motor de căutare de travel?

Din experiența Traveloo, cel mai optimizat motor de căutare online de oferte turistice, cazare ieftina și zboruri avantajoase este MOMONDO. Recomandăm cu încredere!

Speram că informațiile pe care le-ai citit aici să îți fie de folos. Baftă la organizat vacanța ta DIY şi nu uita de bagajul de mana si de cala. 😉

Facebook Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 TRAVELOO | ALL RIGHTS RESERVED
Top